Save the date: 29 en 30 augustus 2019 Summer School Democratie

Datum 16-05-2019

Uitgerust terug van vakantie? Begin dan het nieuwe politieke jaar bij de Summer School Democratie 2019 op het stadseiland Veur Lent bij Nijmegen. Zet donderdag 29 en 30 augustus alvast in de agenda!

Tijdens de Summer School Democratie 2019 kun je in informele sfeer - aan het water van de Waal bij Nijmegen - kennis en inspiratie opdoen van topsprekers en -experts en ervaringen delen met vakgenoten. Via colleges, werkgroepen,  praktijksessies op locatie en masterclasses, bij de borrel, het buffet of ’s avonds bij het kampvuur.

Unieke dagen dus voor bestuurders en ambtenaren van gemeenten, provincies en waterschappen. En dat allemaal in de prachtige ambiance van het Democratiefestival, dat aansluitend op het stadseiland in Nijmegen plaatsvindt op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus. Alle deelnemers aan de Summer School Democratie zijn daar van harte welkom.

Vanaf eind mei is het programma bekend en kunt u zich opgeven. Deelname aan de Summer School Democratie is gratis.

Kortom:

EVENT? Summer School Democratie 2019

DATUM? Donderdag 29 en vrijdag 30 augustus 2019

VOOR WIE? Burgemeesters, wethouders, raadsleden, statenleden, griffiers, gemeentesecretarissen en andere decentrale bestuurders en ambtenaren

DOEL? Kennis en vaardigheden bijspijkeren voor een vernieuwde en sterkere lokale democratie

WAAR? Stadseiland Veur Lent bij Nijmegen